Audities Westland Nieuwjaarsconcert

Gepubliceerd op vrijdag 25 september 2015

Jong muzikaal talent gezocht!

Op zaterdag 14 november vinden audities plaats voor een spetterend Nieuwjaarsconcert, dat in januari 2016 zal plaatsvinden in Westlandtheater De Naald. Iedereen die jong is en geweldig kan zingen of musiceren, alleen of met een groep, band of koor, kan op 14 november auditie doen.


Onder de titel ‘Knallend Westland’ zal op 3 januari een groot aantal Westlandse professionele en amateurmusici uit het brede veld van muziekverenigingen en muziekscholen de grote zaal van de Naald vullen met een sprankelend en verassend theatraal programma. Brandpunt vormen de optredens van de jonge talenten. De talenten die tijdens de auditie worden uitgekozen krijgen een workshop op het conservatorium aangeboden, ze repeteren een paar keer samen met het Westlands Blazerscollectief en staan op 3 januari voor een volle zaal op het grote podium.


Het Westland Nieuwjaarsconcert is een initiatief van Erik-Jan de With, bekend van het Westlands Saxofoonorkest en de Westlandse Saxofoondag. Hij heeft de muzikale leiding en organiseert het Nieuwjaarsconcert in samenwerking met Westland Cultuurweb en Westlandtheater de Naald.

Meer informatie en inschrijven voor de audities via www.westlandnieuwjaarsconcert.nl