Huiskamerfestival De Lier

Gepubliceerd op maandag 23 februari 2015

‘Een optreden in eigen huis bij maanlicht’ op zaterdagavond 18 april 2015

Deelnemers wandelen onder het licht van de maan naar huiskamers van gastvrije bewoners in De Lier om de voorstellingen te bewonderen.

De activiteit start in Wijkcentrum ’t Anker, WJ Baron van Gentplein 31 in De Lier. Het doel van deze activiteit is om naast het genieten van de optredens en het dichterbij brengen van cultuur, de mensen in de buurt beter te leren kennen. Alle mensen uit de wijk, maar ook buiten de wijk zijn van harte welkom om deel te nemen. Wees er snel bij want vol is vol! De organisatie is in handen van de Culturele Raad Monster.

Het programma:
Wijkcentrum ’t Anker: Ontvangst met koffie en thee (18:30-19:00)
Huiskamer 1:  Good Company Vocaal  ensemble 
Huiskamer 2:   Gerard Jellema Storytelling   (eenverhaalvangerard.nl)
Huiskamer 3:  Petra & Wiarda Singer songwriter’s duo  (petramuziek.nl)
Huiskamer 4:  Jaap van Oostrum Plezierdichter   (jaapvanoostrum.nl/)
Huiskamer 5:  Eric Goossens Cabaret   (facebook.com/eric.goossens)
Huiskamer 6:  Peter Hartheloh Filosoof   (filosofischepraktijk.com)
PARTYcipatie in Wijkcentrum ’t Anker: Afsluitend met drankje en hapje

De avond begint om 18:30 uur en eindigt rond 23:30 uur. De prijs is € 17,50 per persoon inclusief koffie/thee, wandeling, optredens en hapje en drankje.

Kaarten bestellen:
Kaarten uitsluitend vooraf verkrijgbaar door het sturen van een e-mail naar info@cultureleraadmonster.nl met naam, adres en telefoonnummer, het aantal personen en door  € 17,50 per persoon over te maken op bankrekeningnummer NL72RABO0323250483 t.n.v. Culturele Raad Monster te Monster. Wanneer het geld is ontvangen, krijgt u een bevestiging van deelname. Voor vragen kunt u zich wenden tot Ien van der Zeijden 06-22673856 of Frank van Veen, telefoonnummer: 06-15327768.

Deze avond is met medewerking van Westland Cultuurweb.