Eerste Westlandse Slagwerkdag!

Gepubliceerd op woensdag 18 februari 2015

Op zondag 15 maart a.s. is de Leuningjes in Poeldijk het toneel van de eerste Westlandse Slagwerkdag. De dag wordt georganiseerd door Ron van Elswijk (drumschool), Anneloes Meier (o.a. docente Muziekmeesters) en Michel Ponsioen (o.a. Phoenix Wateringen) en wordt mogelijk gemaakt door Westland Cultuurweb.  

In de Leuningjes in Poeldijk wordt het voor jong en oud op zondagmiddag 15 maart a.s. genieten geblazen. Op het programma staan verschillende demo's van Westlandse muziekverenigingen, waaronder Honsels Harmonie, Slagwerkgroep Fusica, De Phoenix Percussie, leerlingen van drumschool Ron van Elswijk en Slagwerkgroep Pius X. Ook Kabaal, Beatlife en PerQzzy laten deze dag van zich horen. Daarnaast zijn er voor bezoekers te gekke workshops percussie, gegeven door Ousmane Mbengue en Murk Jiskoot (Metropole Orkest). In alle hoeken en gaten van de Leuningjes valt wel iets te zien of te beleven.

Om 16.30 uur wordt de Westlandse Slagwerkdag afgesloten met een spetterend slotoptreden gegeven door een aantal deelnemers. De dag begint om 13.00 uur, de deuren zijn een half uur voor aanvang open. Kaarten kosten € 2,50 en kunnen aan de deur worden gekocht. Het programma duurt tot 17.00 uur.