Kunstbazaar 2015

Gepubliceerd op maandag 26 januari 2015

Ook dit jaar organiseren WPC Nederland3 en Kunsthuis18 op vrijdag 17 april a.s. opnieuw samen de Kunstbazaar: Westlandse prijs voor beeldende kunst. Inschrijven kan vanaf nu! Er is plaats voor 45 deelnemers in de categorieën Professioneel, Amateur en Jong talent. Alle beeldende kunstdisciplines zijn mogelijk.

Hoofdprijs
Laat je zien en maak kans op de hoofdprijs van vijf weekenden exposeren in Kunsthuis18 (in 2016) in Naaldwijk! Breng op 24 april twee van je beste werken mee naar WPC Nederland3 in Wateringen. Het wordt een swingende avond waar je in een informele sfeer met bezoekers en collega-kunstenaars kan praten over je werk.
Meedoen aan de Kunstbazaar kan in één van de volgende categorieën: Professioneel, Amateur of Jong talent. Binnen elke categorie is plaats voor 15 kandidaten. Een deskundige jury beoordeelt je werk en daarnaast maak je ook kans op een mooie prijs als publieksfavoriet.

Aanmelden
Meld je vóór 4 april 2014 aan via kunstbazaar@gmail.com of direct via het inschrijfformulier dat te vinden is op www.nederland3.nl. Hier vind je tevens meer informatie over de drie categorieën en voorwaarden van deelname (deze is gratis).
Wil je weten wat het winnen van de Kunstbazaar inhoudt? Kom dan een kijkje nemen bij de winnaars van vorig jaar - Gerard Jakobs, Thérèse Jeunhomme en Dennis van den Dool (Greenport People Room for Young Artists) die tot en met 8 februari exposeren in Kunsthuis18. Meer informatie over de exposities vind je op www.kunsthuis18.nl

Kunstbazaar 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door sponsors Greenport People, Cre8-art, Maat en Solits.