Moonwalking Heenweg

Gepubliceerd op woensdag 10 december 2014

Hoe gastvrij zijn de bewoners van de Heenweg?

Na de succesvolle pilots in de 2014 in enkele wijken van Naaldwijk, Monster en Wateringen organiseert de Culturele Raad Monster dit keer het huiskamerproject in de Heenweg. Woont u in de Heenweg en vindt u het leuk om uw huiskamer op zaterdagavond 21 februari 2015 beschikbaar te stellen voor `een optreden in eigen huis ´ tijdens de Moonwalking? Geeft u zich dan op via info@cultureleraadmonster.nl.

Moonwalking is een culturele avondwandeling die huiskamers in uw wijk verbindt. Het doel is om cultuur dichter bij de mensen in de wijk te brengen en de mensen in buurt beter te leren kennen.

Is uw huiskamer groot genoeg voor 10 à 15 personen en vindt u het leuk dat er een lokale ‘artiest’ in uw huis een kort optreden geeft, die wij regelen, doet u dan mee? In huiskamers in de wijk vinden korte optredens (circa 15 minuten) plaats, zoals muziek, poëzie, storytelling, theater en andere kunstvormen door mensen van verenigingen. Kleine groepjes mensen wonen deze optredens bij en op deze avond zijn er 4 à 6 optredens in uw huis. De verschillende huiskamers in de wijk zijn door de wandeling met elkaar verbonden. Alle wijkbewoners, maar ook buitenstaanders kunnen meedoen met het evenement via deelname aan de Moonwalking waarvoor een bijdrage wordt gevraagd.

Wilt u uw huiskamer beschikbaar stellen op zaterdagavond 21 februari 2015 stuur dan voor 5 januari 2015 een e-mail naar info@cultureleraadmonster.nl.

De Moonwalking als huiskamerprojecten zijn projecten met medewerking van Westland Cultuurweb De Culturele Raad Monster De Cultuurverbinders www.cultureleraadmonster.nl