Leerlingendag bandfestival Stichting R.A.P.

Gepubliceerd op maandag 17 november 2014

Wat hebben 29 november, 3 muziekscholen, leerlingen, de Noviteit, meezingen, dansen, Rock, Blues, Jazzrock, Funk , Metal,  Pop, een super gemotiveerde vocalistengroep en toetsenist, 15 vrijwilligers, ontelbare uren, bloed, zweet én tranen, publiek, een drankje, vrienden ontmoeten en gezelligheid met elkaar te maken ?

De leerlingendag van Basgitaarschool Place4Bass, Gitaarschool The Guitar Master en Drumschool Ron van Elswijk zet op 29 november de Noviteit in Monster wederom op z'n kop met een dijk van een bandjes festival! Bereid je maar goed voor op een dag van meezingen en dansen met de hits door de jaren heen gebracht door de vele muzikale talenten die Westland rijk is. Naast de 60 leerlingenbands spetteren er dit jaar 3 Westlandse topbands met een optreden. Betrayed by Rage, Fabliau en Harvest Road geven acte de presence.

Het Westland heeft een luid kloppend, bruisend muzikaal hart en dat wordt op 29 november laten zien! Kijk voor meer info over de muziekscholen en de leerlingendag op www.theguitarmaster.nl, www.place4bass.nl, of www.ronvanelswijk.nl

Locatie: de Noviteit, Kloosterlaan 33, Monster
Middagprogramma 14.30 – 18.00 uur (14.00 uur deuren open )
Avondprogramma  19.30  – 23.00 uur ( 19.00 uur deuren open )
Entree: €10,= ( kinderen t/m 6 jaar gratis en 65+ €7,50 )