Westland Saxofoon Festival

Gepubliceerd op dinsdag 4 november 2014

Zaterdag 31 januari 2015 vindt het Westland Saxofoon Festival plaats in Maesemunde 's -Gravenzande. Een dag barstensvol optredens, workshops en gezelligheid.

Het saxofoonfestival wordt geopend om 10.00 uur. Op het dagprogramma staan workshops en concerten door topsaxofonisten. Naast de workshops en concerten wordt deze dag veel samengespeeld in saxofoonorkesten op verschillend niveau. In de workshop van Arno Bornkamp geeft hij les aan een aantal deelnemers. U kunt zich zowel individueel als in groepsverband daarvoor opgeven via het inschrijfformulier op www.westlandsaxofoonfestival.nl. Om 16:45 uur begint het slotconcert met medewerking van alle deelnemers en solisten. Het slotconcert is gratis toegankelijk.

Avondconcert: Tribute to Adolphe Sax
Na het dagprogramma wordt er 's avonds een spetterend concert verzorgd door het Gelders Fanfare Orkest o.l.v. Erik van de Kolk en Pius X o.l.v. Geert Schrijvers. Medewerking van solisten Arno Bornkamp, Leo van Oostrom, David Kweksilber, Erik-Jan de With en jong talent uit het Westland Jim Brinkman. Het concert draagt de naam Tribute to Adolphe Sax en vindt om 20.00 uur plaats in De Voorhof in Honselersdijk.

Kosten
Deelname kost € 25,- inclusief alle concerten en workshops. Als luisteraar kunt u een concert of workshop bijwonen voor € 10,-. Kosten avondconcert: vooraf reserveren € 10,-, aan de deur € 12,50.

Inschrijven en meer informatie
U kunt zich online inschrijven op www.westlandsaxofoonfestival.nl. Hier vindt u meer informatie over het festival en de programmering.

Mede mogelijk gemaakt door Westland Cultuurweb.