Cultureel Huiskamerproject Moonwalking

Gepubliceerd op maandag 20 oktober 2014

‘Een optreden in eigen huis bij maanlicht’ Op zaterdag 22 november 2014

De Culturele Raad Monster organiseert op zaterdag 22 november 2014 de 35e editie van de Moonwalking, een avondwandeling met een cultureel tintje waarbij u wederom culturele optredens in huiskamers kunt bijwonen en de gastvrijheid kunt proeven van mensen uit een wijk. Het thema van de Moonwalking is: ‘Een optreden in eigen huis bij maanlicht’ in de wijk Opstal in Naaldwijk.

De activiteit start in de school Rehoboth Hoefblad 13 in Naaldwijk. Na het welkomstwoord volgen er korte wandelingen met kleine groepjes in de wijk Opstal in Naaldwijk. Het is de bedoeling dat we verschillende huiskamers bezoeken. Op de locaties vinden korte gevarieerde optredens plaats van muziek en theater. Na de wandeling keren alle deelnemers terug naar school Rehoboth voor een gezamenlijke borrel. Het doel van deze activiteit is om naast het genieten van de optredens en het dichterbij brengen van cultuur, de mensen in de buurt beter te leren kennen. Alle mensen uit de wijk, maar ook buiten de wijk zijn van harte welkom om deel te nemen.

Het programma:

School Rehoboth: Ontvangst met koffie en thee (18:45-19:15)

Huiskamer 1: From the End Singer songwriter (facebook.com/FromtheEndMusic)

Huiskamer 2: Simone Valk Theater (simonevalk.nl)

Huiskamer 3: Johan Verdouw Cabaret (johanverdouw.nl)

Huiskamer 4: Ronald en Jordi Covers (muziekcentrumwestland.nl)

Huiskamer 5: Alexander Franken Singer songwriter (alexanderen.nl)

Huiskamer 6: Jos van der Marel Theater (straattheaterindigo.nl)

School Rehoboth: Afsluitend met drankje en hapje

De avond begint om 18:45 uur en eindigt rond 23:30 uur. De prijs is € 17,50 per persoon inclusief koffie/thee, wandeling, optredens en hapje en drankje.

Kaarten bestellen:

Kaarten uitsluitend vooraf verkrijgbaar door het sturen van een e-mail naar

info@cultureleraadmonster.nl met naam, adres en telefoonnummer, het aantal personen en door € 17,50 per persoon over te maken op bankrekeningnummer NL72RABO0323250483 t.n.v. Culturele Raad Monster te Monster. Wanneer het geld is ontvangen, krijgt u een bevestiging van deelname. Voor vragen kunt u zich wenden tot Ien van der Zeijden 06-22673856 of Frank van Veen, telefoonnummer: 06-15327768.

Deze avond is een pilotproject en met medewerking van Westland Cultuurweb en zonder andere sponsors