Culturele activiteiten 70 jaar bevrijding

Gepubliceerd op donderdag 2 oktober 2014

Op 5 mei 2015 wordt door heel Nederland 70 jaar bevrijding gevierd. Ook in het Westland is deze Nationale Feestdag voor verenigingen, organisaties en comités een aanleiding om festiviteiten, optredens, herdenkingsbijeenkomsten en andere activiteiten te organiseren. Westland Cultuurweb is op zoek naar culturele initiatieven omtrent de viering van 70 jaar Bevrijding in het Westland om al deze activiteiten in de verschillende kernen zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen.

Niet alleen kan Westland Cultuurweb een rol spelen bij het coördineren en afstemmen van de verschillende culturele initiatieven die in de kernen in ontwikkeling zijn. Westland Cultuurweb wil tevens zo goed en zo breed mogelijk in beeld brengen welke activiteiten er worden georganiseerd en bezocht kunnen worden. Dit geldt ook voor activiteiten die georganiseerd worden rondom Koningsdag en in aanloop naar 4 en 5 mei. Westland Cultuurweb streeft ernaar om alle initiatieven in een compleet overzicht op een mooie manier te kunnen belichten.

U kunt uw initiatief nog tot uiterlijk 19 december 2014 aanmelden bij Westland Cultuurweb via info@westlandcultuurweb.nl .