Huiskamers in Naaldwijk gevraagd voor `een optreden in eigen huis bij maanlicht´

Gepubliceerd op dinsdag 23 september 2014

Hoe gastvrij zijn de bewoners van de Opstal in Naaldwijk?

Na de succesvolle pilots in de wijk Kruisbroek in Naaldwijk, Molenwijk in Monster en Oranjewijk in Wateringen wil de Culturele Raad dit keer een pilot in de wijk de Opstal in Naaldwijk organiseren. Woont u in de Opstal in Naaldwijk en vindt u het leuk om uw huiskamer op zaterdagavond 22 november 2014 beschikbaar te stellen voor `een optreden in eigen huis ´ tijdens de Moonwalking? Geeft u zich dan op via info@cultureleraadmonster.nl.

Moonwalking is een culturele avondwandeling die huiskamers en andere locaties in uw wijk verbindt. Het doel is om cultuur dichter bij de mensen in de wijk te brengen en de mensen in buurt beter te leren kennen. Maar ook eenzaamheid en individualisme tegen te gaan.

Is uw huiskamer groot genoeg voor 10 à 15 personen en vindt u het leuk dat er een lokale ‘artiest’ in uw huis een kort optreden geeft, doet u dan mee? In huiskamers en andere locaties in de wijk vinden korte optredens (circa 15 minuten) plaats, zoals muziek, poëzie, storytelling, theater en andere kunstvormen door mensen van verenigingen. Kleine groepjes mensen wonen deze optredens bij en op deze avond zijn er 4 à 5 optredens in uw huis. De verschillende huiskamers en andere locaties in de wijk zijn door de wandeling met elkaar verbonden. Alle wijkbewoners, maar ook buitenstaanders kunnen meedoen met het evenement via deelname aan de Moonwalking waarvoor een bijdrage wordt gevraagd.

Wilt u uw huiskamer beschikbaar stellen op zaterdagavond 22 november 2014 stuur dan voor 19 oktober 2014 een e-mail naar info@cultureleraadmonster.nl.

De Moonwalking als huiskamerprojecten zijn pilotprojecten met medewerking van Westland Cultuurweb. Zie ook www.cultureleraadmonster.nl