Podium Westland zoekt muzikale optredens!

Gepubliceerd op maandag 8 september 2014

Het Westlandse culturele evenement Podium Westland is voor de aankomende editie (zaterdag 20 december 2014) op zoek naar muzikale optredens. Het evenement, normaal gesproken te bezoeken in de zomer, wordt dit jaar eenmalig in winterse sferen gebracht.

Doordat het culturele veld veel heeft bijdragen aan het feest van 10 jaar Gemeente Westland van afgelopen zomer, is de keuze gemaakt om dit jaar het festival te verhuizen naar zaterdag 20 december 2014. Een eenmalige wintereditie dus, op verschillende locaties in Naaldwijk. O.a. bibliotheek Westland, WestlandTheater De Naald, PAX en de Oude Kerk op het Wilhelminaplein bieden een gevarieerd programma aan, met dans, toneel, kinderactiviteiten en muziek.

Voor de invulling van het programma is Podium Westland op zoek naar orkesten / ensembles / combo’s die deze dag willen optreden in de Oude Kerk, buiten en / of in het winkelcentrum De Tuinen.

Interesse om mee te doen? Geef u dan z.s.m. op. Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u terecht bij onderstaand e-mailadres.
E: info@ceescoachingconsultancy.nl