Kunst & School Conferentie door Westland Cultuurweb

Gepubliceerd op donderdag 4 september 2014

Nog twee dagen en dan is het tijd voor de eerste Kunst & School Conferentie. Graag verwelkomen wij aanstaande woensdag alle 170 deelnemers in Themapark De Westlandse Druif!

Aanmelden voor deelname aan de workshops of een stand op de culturele markt is helaas niet meer mogelijk. Voor het plenaire gedeelte tussen 16.45 en 19.00 uur zijn nog wel enkele plaatsen beschikbaar. U kunt in dit deel de toespraak van wethouder De Goeij, de lezing door prof. dr. Erik Scherder en de culturele markt bijwonen. Meld u bij interesse snel aan via wendyvanes@westlandcultuurweb.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk morgenochtend (7/10) 12.00 uur. Hierna sluiten wij de aanmeldingen definitief.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na de Kick-off ‘Cultuureducatie met Kwaliteit in Westland’ in 2013 organiseert Westland Cultuurweb op woensdag 8 oktober a.s. de eerste Kunst & School Conferentie in themapark De Westlandse Druif. In deze conferentie staat de ontwikkeling van doorlopende leerlijnen en van aanbod cultuureducatie voor het basisonderwijs centraal.

De conferentie is voor een brede doelgroep van leerkrachten, interne cultuurcoördinatoren, directeuren en bestuurders in het Westlandse basisonderwijs, educatief medewerkers, vrijwilligers, kunstvakdocenten, zelfstandig kunstenaars, directeuren en bestuurders van Westlandse culturele organisaties, ambtenaren, politici en ieder ander die belangstelling heeft voor cultuureducatie met kwaliteit in Westland.

De conferentie biedt praktische workshops en presentaties, een lezing door neurowetenschapper prof. dr. Erik Scherder van de Vrije Universiteit Amsterdam en een culturele markt om elkaar te ontmoeten en informatie uit te wisselen. Ook dans, muziek en theater zijn met korte optredens aanwezig!

Het programma kent diverse onderdelen, specifiek vormgegeven voor het onderwijs en het culturele veld. Het plenaire gedeelte dat bestaat uit de lezing en de culturele markt is voor iedereen toegankelijk. Deze conferentie is vormgegeven door een werkgroep met vertegenwoordigers uit het basisonderwijs en het culturele veld.

Wij zien u graag tegemoet op 8 oktober. Aanmelden is mogelijk tot 24 september via info@westlandcultuurweb.nl. Kies de uitnodiging voor de doelgroep waartoe u behoort en meld u aan:

- Klik hier voor de uitnodiging voor het basisonderwijs
- Klik hier voor de Uitnodiging voor culturele organisaties
- Klik hier voor deUitnodiging voor overige belangstellenden