Moonwalking september

Gepubliceerd op dinsdag 12 augustus 2014

De Culturele Raad Monster organiseert op zaterdag 13 september 2014 de 33e editie van de Moonwalking, een avondwandeling met een cultureel tintje waarbij u dit keer culturele optredens in huiskamers en (verrassings)locaties waar onder het Oude Raadhuis kunt bijwonen en de gastvrijheid kunt proeven van mensen uit een wijk. Het thema van de Moonwalking is: ‘Een optreden in eigen huis bij maanlicht’ in de Oranjewijk in Wateringen.

De activiteit start in de Hofboerderij, Hoflaan 1 in Wateringen. Na het welkomstwoord volgen er korte wandelingen met kleine groepjes door de Oranjewijk in Wateringen. Het is de bedoeling dat we verschillende huiskamers en verrassinglocaties bezoeken. Op de locaties vinden korte gevarieerde optredens plaats van muziek, poëzie en theater. Na de wandeling keren alle deelnemers terug naar de Hofboerderij voor een gezamenlijke borrel. Het doel van deze activiteit is om naast het genieten van de optredens en het dichterbij brengen van cultuur, de mensen in de buurt beter te leren kennen. Alle mensen uit de wijk, maar ook buiten de wijk zijn van harte welkom om deel te nemen.

Het programma:

Hofboerderij: Ontvangst met koffie en thee (18:45-19:15)

Huiskamer 1: Potlood Singer songwriters

Verrassingslocatie: Paco & Laura Marimbaduo

Huiskamer 2: Zij en Ik Cabaret

Verrassingslocatie: Jos van der Marel Straattheater Indigo

Oude Raadhuis: Aad van Uffelen Storytelling over bomen

Huiskamer 3: NicoTine acoustic A capella zang

Hofboerderij: Afsluitende borrel de Hofboerderij

De avond begint om 19:00 uur en eindigt rond 23:30 uur. De prijs is € 17,50 per persoon inclusief koffie/thee, wandeling, optredens en borrel.

Kaarten bestellen:
Kaarten uitsluitend vooraf verkrijgbaar door het sturen van een e-mail naar info@cultureleraadmonster.nl met naam, adres en telefoonnummer, het aantal personen en door € 17,50 per persoon over te maken op bankrekeningnummer NL72RABO0323250483 t.n.v. Culturele Raad Monster te Monster. Wanneer het geld is ontvangen, krijgt u een bevestiging van deelname. Voor vragen kunt u zich wenden tot Ien van der Zeijden 06-22673856 of Frank van Veen, telefoonnummer: 06-15327768.

Deze avond is een pilotproject en met medewerking van Westland Cultuurweb en zonder andere sponsors.