Muziekmeesters Westland

Gepubliceerd op maandag 23 juni 2014

Na het stoppen van Stichting Muziekschool Westland is er een nieuw initiatief gestart waarmee muziekeducatie in nieuwe stijl definitief vorm heeft gekregen! Een groep van circa tien docenten heeft zich verenigd onder de naam ‘Muziekmeesters Westland’ en kan muzieklessen blijven geven aan de Westlandse jeugd.

Het aanbod is breed: individuele lessen, duo-lessen, groepslessen, samenspelmomenten en muzikale projecten  waarbij een grote variatie van instrumenten en zang wordt ingezet. De mogelijkheden tot samenspel worden sterk uitgebreid. Ook zal Muziekmeesters Westland voorzien in een aanbod rond het onderwijs en de buitenschoolse opvang, zodat veel kinderen dicht bij huis de eerste muzieklessen kunnen volgen. Daarnaast is er een breed aanbod van muzikale educatie voor volwassenen, variërend van individuele muziek- en zanglessen tot strijkorkest en projectkoor.

Om de wensen van nieuwe en bestaande leerlingen te kunnen inventariseren is er een Poll geplaatst op www.muziekmeesterswestland.nl. Met name de Westlandse jeugd wordt van harte uitgenodigd om hun voorkeur kenbaar te maken. Mede op basis daarvan zal binnen enkele weken het lesaanbod op de website gepubliceerd worden. Westland Cultuurweb is verantwoordelijk voor de inkoop van buitenschoolse cultuureducatie in de gemeente Westland en heeft besloten het aanbod van Muziekmeesters in seizoen 2014/2015 in te kopen.

Kijk voor meer informatie op www.muziekmeesterswestland.nl