Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Kunstkracht 10: teamtraining beeldende kunst

Maak kennis met de Kunstkracht 10 leerlijn beeldende kunst

Tijdens de teamtraining beeldende kunst gaan we aan de slag met de basiselementen uit de Kunstkracht 10 leerlijn beeldende kunst. We starten met een beschouwingsoefening en praten over het belang van experimenteren. Vervolgens gaan we in een carrousel aan de slag met diverse technieken. Er wordt gewerkt met het beeldaspect compositie en fantasie als inspiratiebron. Te behandelen technieken zijn: maken van een zelfportret, werken met klei, bouwen met materialen en vormen van ijzerdraadfiguren. Tevens besteden we aandacht aan het zonder oordelen bespreken van elkaars werk.

Neem contact op met je cultuurcoach om de teamtraining in te plannen. Niet zeker wie je cultuurcoach is? Stuur een e-mail naar Ilona via irozenboom@westlandcultuurweb.nl.

Duur
1 bijeenkomst van 1,5 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

De teamtraining wordt in overleg met de school op locatie ingepland.

Elk schooljaar kun je een gratis eerste teamtraining in een discipline aanvragen bij Westland Cultuurweb. Wil je meer dan één training (van maximaal 2 uur) in dezelfde discipline? Dan zijn er kosten aan verbonden. Per aanvraag maken we een offerte op maat. Ter illustratie: een standaard extra training van 2 uur die al ontworpen is (bijv. een deel van een experttraining of een korte cursus) kost €175. Een training van 2 uur die nog ontworpen moet worden kost €225.

Kosten
0.00

Contact
Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.