Kunstkundig

Icc'ers : Icc-onderzoekslab cultuurportfolio (terugkomst)

Maak een plan voor het cultuurportfolio op jouw school

In het onderzoekslab cultuurportfolio onderzoeken we samen hoe het cultuurportfolio in je school geïmplementeerd kan worden. Het onderzoekslab is een gezamenlijk onderzoek waarbij je allerlei bronnen en tools krijgt aangereikt. In de eerste bijeenkomst staat het begrip cultuurportfolio centraal en maken we kennis met diverse voorbeelden van fysieke en digitale portfolio’s. De tweede bijeenkomst zoomt in op het proces in de klas: van verzamelen tot selecteren, reflecteren en projecteren. De laatste bijeenkomst gaat over de implementatie in de praktijk, we verzamelen hier de gouden tips. Je kunt als icc’er ervoor kiezen om samen met een collega deel te nemen aan het onderzoekslab. Na de drie bijeenkomsten heb je een concreet plan voor implementatie in je eigen school.

De terugkombijeenkomst van het icc-onderzoekslab cultuurportfolio, welke zou plaatsvinden op woensdag 25 november 2020, is helaas geannuleerd.

Neem voor meer informatie contact op met je cultuurcoach of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
€25

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.