Kunstkundig

Individuele leerkrachten : Verdiepingstraining erfgoed groep 6 t/m 8

De Tweede Wereldoorlog in het Westland

Een eenzame kerk in een kale vlakte, een jong meisje met een Jodenster op haar jas, een kas met een neergestort vliegtuig erin. Wat hebben deze foto’s met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal uit het Westland en allemaal uit de Tweede Wereldoorlog. Hoe onderzoek je met de klas zo’n grote gebeurtenis op lokaal niveau? Waar vind je deze specifieke informatie? In deze verdiepingstraining ga je zelf aan de slag en leer je ook hoe je de lessenreeks ‘Westland in de Tweede Wereldoorlog’ kan toepassen in je klas.

Met de verdiepingstrainingen zoom je in op een specifiek thema binnen de kunstdiscipline van jouw keuze. Er zijn verdiepingstrainingen in elke discipline. De verdiepingstraining erfgoed vond plaats op woensdag 24 maart 2021 van 14:00 tot 17:00.

Wil je de verdiepingstraining met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
€25

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.