Kunstkundig

Teambreed : Maatwerk teamtrainingen

Voor al jouw eigen ideeën!

Een aantal teamtrainingen zijn in deze brochure al uitgedacht: de basistrainingen Kunstkracht per discipline, de training creatief proces en de training reflecteren. Maar wie weet heb jij nog een andere behoefte. Als de teamtraining bijdraagt aan een structurele versterking van cultuureducatie in jouw school, gaan wij graag in gesprek over de mogelijkheden om aan je behoefte te voldoen. Een maatwerk teamtraining dus.

Neem voor meer informatie contact op met je cultuurcoach of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
1 bijeenkomst van 2 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Elk schooljaar kun je een gratis eerste teamtraining in een discipline aanvragen bij Westland Cultuurweb. Wil je meer dan één training (van maximaal 2 uur) in dezelfde discipline? Dan zijn er kosten aan verbonden. Per aanvraag maken we een offerte op maat. Ter illustratie: een standaard extra training van 2 uur die al ontworpen is (bijv. een deel van een experttraining of een korte cursus) kost €175. Een training van 2 uur die nog ontworpen moet worden kost €225.

Kosten
0.00

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.