Kunstkundig

Teambreed : Teamtraining reflecteren

Reflecteren door middel van kunst

Om goed tot leren te komen is het belangrijk dat kinderen leren reflecteren. Een fijn middel hiervoor is kunst. Daarnaast vormt reflecteren een essentieel onderdeel van het creatief proces. Welke vragen stel je kinderen na het bekijken van een toneel- of dansvoorstelling, het beluisteren van een muziekstuk of het lezen van een gedicht? Hoe vraag je door en wat is passend voor welke leeftijd? Hoe reflecteren leerlingen op eigen gemaakt werk en dat van klasgenoten? Ervaar hoe je een opdracht objectief ‘beoordeelt’ zonder goed of fout. Door actief aan de slag te gaan, leer je zelf wat reflecteren is en kun je de werkvormen direct toepassen in de klas.

Neem contact op met je cultuurcoach om de teamtraining in te plannen of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
1 bijeenkomst van 2 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

De teamtraining wordt in overleg met de school op locatie ingepland.

Elk schooljaar kun je een gratis eerste teamtraining in een discipline aanvragen bij Westland Cultuurweb. Wil je meer dan één training (van maximaal 2 uur) in dezelfde discipline? Dan zijn er kosten aan verbonden. Per aanvraag maken we een offerte op maat. Ter illustratie: een standaard extra training van 2 uur die al ontworpen is (bijv. een deel van een experttraining of een korte cursus) kost €175. Een training van 2 uur die nog ontworpen moet worden kost €225.

Kosten
0.00

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.