Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Teamtraining creatief proces

Verdiep je in procesgericht werken met cultuureducatie

In deze teamtraining ervaar je zelf wat het doorlopen van het creatief proces inhoudt door vier fases te volgen: oriënteren, onderzoeken, uitvoeren en evalueren. Hierdoor krijg je inzicht in hoe het proces bij jezelf werkt, hetgeen helpt om je leerlingen te begeleiden in het creatief proces. Je krijgt tips die je helpen om een creatief proces op gang te brengen en hoe je leerlingen leert dit zelf toe te passen. 

Als extra optie is het mogelijk om een eigen les te ontwerpen naar aanleiding van deze vier fases. Een echte eyeopener volgens diverse leerkrachten, en bovendien een proces wat je ook voor je andere lessen kunt inzetten.

Interesse in het volgen van de training? Neem contact op met je cultuurcoach Ilona of Iris.


Duur
1 bijeenkomst van 1,5 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

De teamtraining wordt in overleg met de school op locatie ingepland.

Elk schooljaar kun je een gratis eerste teamtraining in een discipline aanvragen bij Westland Cultuurweb. Wil je meer dan één training (van maximaal 2 uur) in dezelfde discipline? Dan zijn er kosten aan verbonden. Per aanvraag maken we een offerte op maat. Ter illustratie: een standaard extra training van 2 uur die al ontworpen is (bijv. een deel van een experttraining of een korte cursus) kost €175. Een training van 2 uur die nog ontworpen moet worden kost €225.

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.