Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Verdiepingstraining literatuur & filosofie

Zoom in op creatief met taal tijdens de verdiepingstraining literatuur & filosofie

De verdiepingstraining literatuur & filosofie gaat over creatief werken met taal. Taaleducatie wordt veelvuldig gegeven op de Westlandse scholen, vooral gericht op het goed beheersen van taal. Maar taal is ook een expressiemiddel. Een uitingsvorm, waarmee leerlingen kunnen onderzoeken en creëren. Mariet Lems, auteur van Weten waar de woorden zijn, leidt je door de richtlijnen en spelregels van creatief schrijven heen. En de volgende dag doe je dat zelf in de klas!

Met de verdiepingstrainingen zoom je in op een specifiek thema binnen de kunstdiscipline van jouw keuze. Er zijn verdiepingstrainingen in elke discipline. De verdiepingstraining literatuur & filosofie: creatief met taal vond plaats op woensdag 10 april 2019 van 14:00 tot 17:00. Wil je de verdiepingstraining met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach. Niet zeker wie je cultuurcoach is? Stuur een e-mail naar Ilona via irozenboom@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten voor het afnemen van de verdiepingstraining voor het hele team worden in overleg vastgesteld.

Kosten
25.00

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.