Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Verdiepingstraining erfgoed

Zoom in op erfgoed in het nu tijdens de verdiepingstraining erfgoed

In de erfgoed verdiepingstraining zoomen we in op erfgoed in het nu. We snappen allemaal dat erfgoededucatie belangrijk is: het gaat over tradities, over verbinding met je omgeving, over je eigen identiteit. Maar hoe maak je erfgoededucatie actueel? Hoe voorkom je dat het alleen maar een geschiedenislesje over je eigen omgeving is? Margrith Barnhoorn weet hier alles over en gaat je laten ervaren wat erfgoededucatie in het nu kan toevoegen aan jouw lessen.

Met de verdiepingstrainingen zoom je in op een specifiek thema binnen de kunstdiscipline van jouw keuze. Er zijn verdiepingstrainingen in elke discipline. De verdiepingstraining erfgoed: erfgoed in het nu vond plaats op woensdag 27 maart 2019 van 14:00 tot 17:00. Wil je de verdiepingstraining met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach. Niet zeker wie je cultuurcoach is? Stuur een e-mail naar Ilona via irozenboom@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten voor het afnemen van de verdiepingstraining voor het hele team worden in overleg vastgesteld.

Kosten
25.00

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.