Kunstkundig

Individuele leerkrachten : Verdiepingstraining dans

Het danselement ‘ruimte’

Tijdens de verdiepingstraining onderzoek je hoe er gespeeld kan worden met het danselement ‘ruimte’. Hoe gebruik je de ruimte om je heen bij het maken van een dans? En hoe kan je ruimte bewust inzetten om bewegingen interessanter te maken? Denk bijvoorbeeld aan het onderzoeken van formaties, verplaatsingen, vormen en hoogtelagen. Ook komt aan bod hoe verschillende ruimtes de leerlingen uitdagen om op een andere manier naar dans te kijken, zoals kleine ruimtes, een decor, een trap of in de buitenlucht.

Met de verdiepingstrainingen zoom je in op een specifiek thema binnen de kunstdiscipline van jouw keuze. Er zijn verdiepingstrainingen in elke discipline. De verdiepingstraining dans was gepland voor woensdag 10 februari 2021 van 14:00 tot 17:00, maar is door de Covid-19 maatregelen geannuleerd.

Wil je de verdiepingstraining met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
€25

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.