Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Verdiepingstraining dans

Zoom in op dans als expressiemiddel tijdens de verdiepingstraining dans

De verdiepingstraining dans richt zich op dans als expressiemiddel. Want dat is nog niet makkelijk... Dansjes aanleren, dat doe je zo. Instuderen, filmpje erbij en de klas gaat zo mee. Maar nog veel interessanter is het als je dans als expressiemiddel in kunt zetten in je lessen. Expressie kan gaan over emotie omzetten in beweging of je eigen ideeën visualiseren door middel van dans. Beide vormen komen langs. Zodat leerlingen zich daadwerkelijk leren uiten door middel van dans. In deze training helpt dansdocent Janine Schott je met deze uitdaging. Vooral door zelf te dansen, want ervaren is de fijnste manier van leren!

Met de verdiepingstrainingen zoom je in op een specifiek thema binnen de kunstdiscipline van jouw keuze. Er zijn verdiepingstrainingen in elke discipline. De verdiepingstraining dans: dans als expressiemiddel vond plaats op woensdag 13 maart 2019 van 14:00 tot 17:00. Wil je de verdiepingstraining met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach. Niet zeker wie je cultuurcoach is? Stuur een e-mail naar Ilona via irozenboom@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten voor het afnemen van de verdiepingstraining voor het hele team worden in overleg vastgesteld.

Kosten
25.00

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.