Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Verdiepingstraining beeldende kunst

Zoom in op experimenteren en onderzoeken tijdens de verdiepingstraining beeldende kunst

In de verdiepingstraining beeldende kunst ga je aan de slag met experimenteren. Experiment en onderzoek zijn belangrijke onderdelen van het creatief proces. Maar hoe geef je dat nou vorm wanneer je met materialen werkt, zoals bij beeldende kunst? En wat ís dat eigenlijk, onderzoek doen? Iris Scheffers helpt je met deze vragen. In de training ga je vooral zelf aan het werk: zelf experimenteren en zelf onderzoeken. Want als jij weet hoe het voelt, kun je je leerlingen ook beter begeleiden.

Met de verdiepingstrainingen zoom je in op een specifiek thema binnen de kunstdiscipline van jouw keuze. Er zijn verdiepingstrainingen in elke discipline. De verdiepingstraining beeldende kunst: experimenteren en onderzoeken vond plaats op woensdag 30 januari 2019 van 14:00 tot 17:00. Wil je de verdiepingstraining met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach. Niet zeker wie je cultuurcoach is? Stuur een e-mail naar Ilona via irozenboom@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten voor het afnemen van de verdiepingstraining voor het hele team worden in overleg vastgesteld.

Kosten
25.00

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.