Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Verdiepingstraining theater

Zoom in op dramatische werkvormen tijdens de verdiepingstraining theater

De verdiepingstraining theater gaat over dramatische werkvormen. We onderzoeken diverse werkvormen, zodat je drama breder in kunt gaan zetten dan in je theaterlessen alleen. Want drama leent zich bij uitstek voor verbinding met allerlei thema’s die je in de klas behandelt. Van wereldoriëntatie tot woordenschat: je kunt het zo gek niet bedenken en er is een geschikte werkvorm voor. Onder leiding van Derske Naafs maak je actief kennis met de werkvormen, zodat je direct in je lessen aan de slag kunt met verdiepen door middel van drama.

Met de verdiepingstrainingen zoom je in op een specifiek thema binnen de kunstdiscipline van jouw keuze. Er zijn verdiepingstrainingen in elke discipline. De verdiepingstraining theater: dramatische werkvormen vond plaats op woensdag 28 november 2018 van 14:00 tot 17:00. Wil je de verdiepingstraining met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach. Niet zeker wie je cultuurcoach is? Stuur een e-mail naar Ilona via irozenboom@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten voor het afnemen van de verdiepingstraining voor het hele team worden in overleg vastgesteld.

Kosten
25.00

Aanmeldformulier CmK 2018-2019
Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.