Kunstkundig

Individuele leerkrachten : Verdiepingstraining theater

Theater vanuit verhalen en prentenboeken

Zo lang als de mens bestaat worden er verhalen verteld. Om de wereld te begrijpen, om de ander iets duidelijk te maken, maar vooral ook om te vermaken. Je wordt tijdens deze verdiepingstraining meegenomen in de kracht van het verhalen vertellen. Door diverse oefeningen krijg je de juiste tools om de leerlingen vanuit hun belevingswereld mee te nemen in een verhaal. Deze training is geschikt voor leerkrachten van alle groepen.

Met de verdiepingstrainingen zoom je in op een specifiek thema binnen de kunstdiscipline van jouw keuze. Er zijn verdiepingstrainingen in elke discipline. De verdiepingstraining theater was gepland voor woensdag 27 januari 2021 van 14:00 tot 17:00, maar is door de Covid-19 maatregelen geannuleerd.

Wil je de verdiepingstraining met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
€25

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.