Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Verdiepingstraining muziek

Zoom in op creative music making tijdens de verdiepingstraining muziek

De verdiepingstraining muziek richt zich op Creative Music Making. Dit is een methodiek waarbij leerlingen door spelactiviteiten zelf muziek leren componeren. Het gaat immers niet alleen om het leren zingen en spelen van bestaande liedjes bij muziek: juist het zelf creëren vinden we belangrijk. In de training komen de kernaspecten langs en ervaar je zelf hoe laagdrempelig componeren kan zijn. De training wordt gegeven door Debby Korfmacher.

Met de verdiepingstrainingen zoom je in op een specifiek thema binnen de kunstdiscipline van jouw keuze. Er zijn verdiepingstrainingen in elke discipline. De verdiepingstraining muziek: creative music making vond plaats op woensdag 21 november 2018 van 14:00 tot 17:00. Wil je de verdiepingstraining met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach. Niet zeker wie je cultuurcoach is? Stuur een e-mail naar Ilona via irozenboom@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten voor het afnemen van de verdiepingstraining voor het hele team worden in overleg vastgesteld.

Kosten
25.00

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.