Kunstkundig

Individuele leerkrachten : Verdiepingstraining media

Stopmotion

Stopmotion is een techniek van digitale animatie. Het voorwerp dat op film dient te bewegen, wordt in een bepaalde houding neergezet. Vervolgens wordt de houding van de figuur een fractie veranderd en worden er herhaaldelijk frames met dezelfde achtergrond geschoten. Door vervolgens alle plaatjes achter elkaar (snel) af te spelen, lijkt het alsof het voorwerp uit zichzelf beweegt. Naast tip & tricks over het proces, materiaal en middelen ga je met name zelf aan de slag zodat je praktijkervaring opdoet. Deze techniek is toepasbaar voor leerlingen van groep 3 t/m 8.

Met de verdiepingstrainingen zoom je in op een specifiek thema binnen de kunstdiscipline van jouw keuze. Er zijn verdiepingstrainingen in elke discipline. De verdiepingstraining media was gepland voor woensdag 7 april 2021 van 14:00 tot 17:00, maar is door de Covid-19 maatregelen geannuleerd. 

Wil je de verdiepingstraining met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
€25

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.