Cultuurweb aanbod

Receptief : MB1: Plan d- & De Dansers – Roest

Middenbouw optie 1: Dansvoorstelling in WestlandTheater De Naald

Gelukkig is niet iedereen normaal.
Gelukkig zijn er mensen raar, eigenaardig.
Gelukkig kan er soms iets totaal onverwachts gebeuren.

Een meisje valt uit een stortkoker, midden in een eigenaardige wereld. Hier komen spullen terecht die normale mensen niet meer nodig hebben. Oud plastic, afgedankte meubels, roestige apparaten. En ook een paar onaangepaste mensen. Duik mee in hun surrealistische wereld, vol grappige ochtendrituelen, onmogelijke dansduetten, walsende vuilniszakken en melancholische liedjes.

ROEST is een voorstelling over de schoonheid van het abnormale. De Dansers en plan d- slaan de handen ineen, de artistiek leiders staan met z’n drieën op de vloer. Ze zijn dansers, zangers, acrobaten en uitvinders. Een voorstelling om je te verwonderen, je te laten lachen en je te inspireren om eens lekker niet normaal te zijn.


Bekijk de volledige brochure van Kunstpracht 9 2018-2019 hier. 


Locatie:
WestlandTheater De Naald.
Data:
8 oktober 2018 om 13:00 en 9 oktober 2018 om 10:00 en 13:00.
Doelgroep:
6-12 jaar
Aantal leerlingen:
250 leerlingen per voorstelling
Aantal voorstellingen:
3 voorstellingen
Impresariaat:
Impresariaat Frontaal
Lesbrief:
Bij de voorstelling Roest hoort een lesbrief met diverse opdrachten ter voorbereiding en verwerking, zoals een associatief gesprek en een nagesprek voeren, een teken- en schrijfopdracht en natuurlijk lekker zelf dansen!
Trailer:
Roest teaser 1 en Roest teaser 2.
Meer informatie:
Website van impresariaat Frontaal, website van De Dansers en website van Plan d-.


Duur
1 uur

Voorwaarden

Deelname aan Kunstpracht 9 doe je altijd met de hele school. Je kiest zelf welke voorstellingen/musea je per bouw bezoekt. We proberen je in je voorkeurskeuze te plaatsen, maar dat wordt niet gegarandeerd. Aanmelden kan tot de meivakantie, uiterlijk op donderdag 26 april 2018 voor schooljaar 2018-2019. Voor de zomervakantie hoor je op welke data de voorstellingen en museabezoeken plaatsvinden.

Als je je inschrijft voor Kunstpracht 9, ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Kosten voor Kunstpracht 9 zijn €5,50 per leerling exclusief vervoer, optioneel busvervoer kost €1 per leerling extra.

Kosten
5.50

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.