Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Korte cursus media

Beeldbewerking, filmen, filmbewerking en stopmotion animatie

In de korte cursus media maak je in drie bijeenkomsten van 3 uur kennis met de basisprincipes van media. Diverse mogelijkheden van mediakunst passeren de revue en we bespreken hoe je haalbaar met fotografie aan de slag kunt in de klas. Door zelf te doen, verzamelen we tips en tricks voor het filmen met leerlingen en het maken van een fictiefilm. Tijdens de laatste les leren we hoe je van foto's een stop-motionfilm kunt maken, zowel twee- als driedimensionaal. Kortom: we behandelen fotografie & beeldbewerking, filmen & filmbewerking en stopmotion animatie. 

De korte cursussen werden in schooljaar 2017-2018 bovenschools aangeboden. Momenteel gebeurt dat niet meer: we organiseren in plaats daarvan verdiepingstrainingen van één middag. Snak je naar het volgen van een korte cursus? Geef dat dan vooral aan ons door. Het is sowieso mogelijk om de korte cursussen met je hele team op de eigen school in te zetten.

Wil je de cursus met je hele team inzetten? Neem contact op met je cultuurcoach. Niet zeker wie je cultuurcoach is? Stuur een e-mail naar Ilona via irozenboom@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3 bijeenkomsten van 3 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten voor het afnemen van de cursus voor het hele team worden in overleg vastgesteld.

Kosten
720.00

Geef je interesse door!
Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.