Kunstkundig

Icc'ers : Icc-onderzoekslab cultuurportfolio

Maak een plan voor het cultuurportfolio op jouw school

In het onderzoekslab cultuurportfolio onderzoeken we samen hoe het cultuurportfolio in je school geïmplementeerd kan worden. Het onderzoekslab is een gezamenlijk onderzoek waarbij je allerlei bronnen en tools krijgt aangereikt. In de eerste bijeenkomst staat het begrip cultuurportfolio centraal en maken we kennis met diverse voorbeelden van fysieke en digitale portfolio’s. De tweede bijeenkomst zoomt in op het proces in de klas: van verzamelen tot selecteren, reflecteren en projecteren. De laatste bijeenkomst gaat over de implementatie in de praktijk, we verzamelen hier de gouden tips. Je kunt als icc’er ervoor kiezen om samen met een collega deel te nemen aan het onderzoekslab. Na de drie bijeenkomsten heb je een concreet plan voor implementatie in je eigen school. 

De cursus wordt georganiseerd op woensdag 12 februari, 4 maart en 25 maart 2020 tussen 14:00 en 17:00 en heeft een totale studielast van 15 uur (9 uur bijeenkomsten en 6 uur thuisstudie). Deelname aan de cursus kost €75 per deelnemer.

Neem voor meer informatie contact op met je cultuurcoach of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3 bijeenkomsten van 3 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
75.00

Meld je hier aan voor Kunstkundig 2019-2020
Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.