Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Icc-verdiepingscursus Cultuurportfolio

Maak een plan voor het cultuurportfolio op jouw school

In de icc-verdiepingscursus cultuurportfolio leer je in drie bijeenkomsten werken met een cultuurportfolio. In de eerste bijeenkomst verkennen we het begrip cultuurportfolio en maken we kennis met diverse voorbeelden van fysieke en digitale portfolio's. Je maakt een start met het opstellen van een eigen plan. In de tweede bijeenkomst behandelen we het proces van het werken met een cultuurportfolio: verzamelen, selecteren, reflecteren en projecteren. Je formuleert diverse tools, zoals selectiecriteria en reflectievragen. Je oefent met het voeren van een projectiegesprek. In de laatste bijeenkomst laten we ons inspireren door een gastspreker en verzamelen we gouden tips. Je sluit de cursus af met een concreet plan voor implementatie in je eigen school.

De cursus wordt georganiseerd op 6 en 20 februari en 6 maart 2019 tussen 14:00 en 17:00. Deelname aan de cursus kost €75 per persoon. De cursus wordt gegeven door Ilona Rozenboom. 

Duur
3 bijeenkomsten van 2,5 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
75.00

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.