Kunstkundig

Icc'ers : Icc-onderzoekslab receptieve cultuureducatie

Haal meer uit receptieve kunstbeoefening (bezoeken van een voorstelling, tentoonstelling, bekijken of beluisteren van bestaande kunst)

Dit jaar staat het icc-onderzoekslab in het teken van receptieve cultuureducatie. Hier leer je hoe je zelf en met jouw leerlingen bewuster en gerichter kan kijken naar kunst. Je krijgt tips en tools aangereikt hoe je een bezoek aan een museum of voorstelling voorbereidt in de klas en hoe je de ervaring achteraf verwerkt. Daarnaast leer je te reflecteren op hetgeen je ziet en hoe je hierover in gesprek gaat met leerlingen.      

Het onderzoekslab was gepland voor woensdag 3 maart 2021 van 14:00 tot 17:00, maar is door de Covid-19 maatregelen geannuleerd. Indien de omstandigheden dit toelaten, zal het onderzoekslab later in het schooljaar alsnog aangeboden worden. Wil je op de hoogte blijven? Geef je interesse aan middels een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl. Deelname aan het onderzoekslab kost €25 per deelnemer.

Neem voor meer informatie contact op met je cultuurcoach of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
€25

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.