Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Icc-verdiepingscursus Cultuurportfolio

Maak een plan voor het cultuurportfolio op jouw school

In de icc-verdiepingscursus cultuurportfolio leer je in drie bijeenkomsten werken met een cultuurportfolio. In de eerste bijeenkomst verkennen we het begrip cultuurportfolio en maken we kennis met diverse voorbeelden van fysieke en digitale portfolio's. Je maakt een start met het maken van een eigen plan. De tweede bijeenkomst behandelen we het proces van het werken met een cultuurportfolio: verzamelen, selecteren, reflecteren en projecteren. Je formuleert diverse tools, zoals selectiecriteria en reflectievragen. Je oefent met het voeren van een projectiegesprek. In de laatste bijeenkomst ontvangen we een gastspreker en verzamelen we gouden tips. Je sluit de cursus af met een concreet plan voor implementatie in je eigen school. 

De cursus wordt georganiseerd op 28 maart, 11 april en 25 april 2018. Deelname aan de cursus kost €75 per persoon. De cursus wordt gegeven door Ilona Rozenboom. 

Duur
3 bijeenkomsten van 2,5 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
€75.00

Meld je aan
Contact
Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.

Meld je aan voor:

CultuurCourant
Nieuwsbrief
Man Vrouw

Doelgroep

Docent / leerkracht
Kunst & cultuurliefhebber
Overige

 

Culturele organisatie
Gemeente / overheid