Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Korte cursus muziek

Drie bijeenkomsten over tussendoortjes, creatief proces, zingen en componeren!

In de korte cursus muziek gaan we drie middagen van 3 uur aan de slag. In de eerste bijeenkomst staat zangtechniek en procesgericht werken met liedjes centraal. De tweede bijeenkomst richt zich op ritme: noteren en gebruik van instrumenten in de klas komen hier langs. In de laatste bijeenkomst komen zowel korte muzikale tussendoortjes als een creatief proces met muziek aan bod.

De korte cursussen werden in schooljaar 2017-2018 bovenschools aangeboden. Momenteel gebeurt dat niet meer: we organiseren in plaats daarvan verdiepingstrainingen van één middag. Snak je naar het volgen van een korte cursus? Geef dat dan vooral aan ons door. Het is sowieso mogelijk om de korte cursussen met je hele team op de eigen school in te zetten.

Wil je de cursus met je hele team inzetten? Neem contact op met je cultuurcoach. Niet zeker wie je cultuurcoach is? Stuur een e-mail naar Ilona via irozenboom@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3 bijeenkomsten van 3 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten voor het afnemen van de cursus voor het hele team worden in overleg vastgesteld. 

Kosten
720.00

Geef je interesse door!
Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.