Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Experttraining theater

Word jij een expert in theater?

In deze experttraining verkennen we de mogelijkheden, de kernkwaliteiten en de uitgangspunten van theater. Daarnaast leren we het juiste klimaat te scheppen voor een succesvolle en veilige theaterles. Aan de hand van de vijf W's doen we diverse oefeningen en we werken met geleide en reguliere improvisatie. In de tweede bijeenkomst verkennen we de vier basisemoties en werken we op verschillende manieren met tekst. Tot slot creëren we op grond van deze input een eigen theaterles.

De experttrainingen zijn bedoeld om als teamlid een expertise op te bouwen in een discipline. Je kunt er ook voor kiezen om met je hele team je te willen verdiepen in deze kunstdiscipline. De experttrainingen worden in principe niet meer bovenschools ingepland. Geef het aan ons door als je hier behoefte aan hebt middels de knop onderaan deze pagina. Wil je de training met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach. Niet zeker wie je cultuurcoach is? Stuur een e-mail naar Ilona via irozenboom@westlandcultuurweb.nl.

Duur
2 bijeenkomsten van 2,5 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
420.00

Geef je interesse door!
Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.