Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Experttraining muziek

Word jij een expert in muziek?

In de experttraining muziek behandelen we diverse werkvormen en reflecteren daar uitgebreid op. Na een warming-up behandelen we in vogelvlucht een modelles voor kleuters. We demonstreren de opbouw van activiteiten bij een lied. In de tweede bijeenkomst volgen we een modelles voor groep 3/4. Voor de bovenbouw werken we aan de opbouw van activiteiten bij een lied. Ook gaan we in op ritmenotatie, de methodiek Kodály en aanleertechnieken voor liederen.

De experttrainingen zijn bedoeld om als teamlid een expertise op te bouwen in een discipline. Je kunt er ook voor kiezen om met je hele team je te willen verdiepen in deze kunstdiscipline. De experttrainingen worden in principe niet meer bovenschools ingepland. Geef het aan ons door als je hier behoefte aan hebt middels de knop onderaan deze pagina. Wil je de training met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach. Niet zeker wie je cultuurcoach is? Stuur een e-mail naar Ilona via irozenboom@westlandcultuurweb.nl.

Duur
2 bijeenkomsten van 2,5 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
420.00

Geef je interesse door!
Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.