Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Experttraining media

Word jij een expert in mediakunst?

In de experttraining media verkennen we diverse media. In de eerste bijeenkomst werken we met stopmotion en film. Je maakt kennis met de technieken, schrijft een scenario, verdeelt rollen (camera, regie, acteren, materialen laten bewegen), maakt en monteert de stopmotion. We reflecteren op het eigen maak- en leerproces. In de tweede bijeenkomst maken we een reportage. We behandelen diverse perspectieven, maken een storyboard, verdelen rollen (regie, camera, interview, licht/geluid/omgeving) en maken opnames. We monteren de reportage, presenteren en reflecteren.

De experttrainingen zijn bedoeld om als teamlid een expertise op te bouwen in een discipline. Je kunt er ook voor kiezen om met je hele team je te willen verdiepen in deze kunstdiscipline. De experttrainingen worden in principe niet meer bovenschools ingepland. Geef het aan ons door als je hier behoefte aan hebt middels de knop onderaan deze pagina. Wil je de training met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach. Niet zeker wie je cultuurcoach is? Stuur een e-mail naar Ilona via irozenboom@westlandcultuurweb.nl.

Duur
2 bijeenkomsten van 2,5 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
420.00

Geef je interesse door!
Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.