Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Experttraining literatuur & filosofie

Word jij een expert in literatuur & filosofie?

In de experttraining literatuur & filosofie gaan we filosofisch speeddaten en bespreken we de uitgangspunten van filosofie. We oefenen met verschillende werkvormen creatief schrijven en bespreken de theorie die hierbij hoort. In de tweede bijeenkomst gaan we aan de slag met filosofie. We behandelen theorie, ervaren zelf een filosofisch gesprek en oefenen met het bedenken van filosofische vragen. Tot slot maken we zelf een les.

De experttrainingen zijn bedoeld om als teamlid een expertise op te bouwen in een discipline. Je kunt er ook voor kiezen om met je hele team je te willen verdiepen in deze kunstdiscipline. De experttrainingen worden in principe niet meer bovenschools ingepland. Geef het aan ons door als je hier behoefte aan hebt middels de knop onderaan deze pagina. Wil je de training met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach. Niet zeker wie je cultuurcoach is? Stuur een e-mail naar Ilona via irozenboom@westlandcultuurweb.nl.

Duur
2 bijeenkomsten van 2,5 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
420.00

Geef je interesse door!
Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.