Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Experttraining dans

Word jij een expert in dans?

In de experttraining dans leer je vanuit je rol als motivator/inspirator leerlingen en collega's te bewegen om te dansen. Centraal staat je eigen passie. Vanuit die passie bedenk je in een duo bewegingselementen en bewegingen die contrasteren. Je maakt een eigen solofrase. We gaan in op variatie, reflectie, verdiepen, fouten maken en bijstellen. Het gaat om het ervaren van een proces wat je je leerlingen en collega's ook wilt laten ervaren. 

De experttrainingen zijn bedoeld om als teamlid een expertise op te bouwen in een discipline. Je kunt er ook voor kiezen om met je hele team je te willen verdiepen in deze kunstdiscipline. De experttrainingen worden in principe niet meer bovenschools ingepland. Geef het aan ons door als je hier wel behoefte aan hebt middels de knop onderaan deze pagina. Wil je de training met je hele team volgen? Neem contact op met je accounthouder. Niet zeker wie je accounthouder is? Stuur een e-mail naar Ilona via irozenboom@westlandcultuurweb.nl.

Duur
2 bijeenkomsten van 2,5 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten voor het afnemen van de training voor het hele team worden in overleg vastgesteld.

Kosten
€0.00

Geef je interesse door!
Contact
Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.

Meld je aan voor:

CultuurCourant
Nieuwsbrief
Man Vrouw

Doelgroep

Docent / leerkracht
Kunst & cultuurliefhebber
Overige

 

Culturele organisatie
Gemeente / overheid