Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Experttraining beeldende kunst

Word jij een expert in beeldende kunst?

In de experttraining beeldende kunst leer je door zelf aan de slag te gaan hoe je een thema voor het vak beeldende kunst kunt bedenken en uitwerken. Je maakt kennis met beeldbeschouwing en voert een beeldbeschouwingsgesprek. Vervolgens werk je dit zelf uit in een kunstwerk en reflecteer je met de groep op je werk. Je leert hoe je met leerlingen kunt reflecteren en bedenkt zelf een opdracht voor je klas bij het thema 'licht'. In de tweede bijeenkomst staat het vormgeven van je eigen les centraal. Je werkt het uit, reflecteert erop, test het en stelt de lesopzet bij.

De experttrainingen zijn bedoeld om als teamlid een expertise op te bouwen in een discipline. Je kunt er ook voor kiezen om met je hele team je te willen verdiepen in deze kunstdiscipline. De experttrainingen worden in principe niet meer bovenschools ingepland. Geef het aan ons door als je hier behoefte aan hebt middels de knop onderaan deze pagina. Wil je de training met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach. Niet zeker wie je cultuurcoach is? Stuur een e-mail naar Ilona via irozenboom@westlandcultuurweb.nl.

Duur
2 bijeenkomsten van 2,5 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
420.00

Geef je interesse door!
Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.