Kunstkundig

Teambreed : Kunstkracht-teamtraining: vakoverstijgend

Maak kennis met de Kunstkracht leerlijn vakoverstijgend

In de teamtraining vakoverstijgend maak je kennis met de basiselementen uit de Kunstkracht leerlijn vakoverstijgend. We bespreken de diverse invalshoeken die de leerlijn heeft: werkvormen in taal, rekenen en topografie en lessen(reeksen) wereldoriëntatie. We verkennen diverse werkvormen: met beeldende kunst de tafels leren, een zelfgemaakte rap om woorden te onthouden en theatraal de topografie leren.

Neem contact op met je cultuurcoach om de teamtraining in te plannen of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
1 bijeenkomst van 1,5 à 2 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

De teamtraining wordt in overleg met de school op locatie ingepland.

Elk schooljaar kun je een gratis eerste teamtraining in een discipline aanvragen bij Westland Cultuurweb. Wil je meer dan één training (van maximaal 2 uur) in dezelfde discipline? Dan zijn er kosten aan verbonden. Per aanvraag maken we een offerte op maat. Ter illustratie: een standaard extra training van 2 uur die al ontworpen is (bijv. een deel van een experttraining of een korte cursus) kost €175. Een training van 2 uur die nog ontworpen moet worden kost €225.

Kosten
0.00

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.