Kunstkundig

Teambreed : Kunstkracht-teamtraining: theater

Maak kennis met de Kunstkracht leerlijn theater

In de teamtraining theater ga je aan de slag met de basiselementen uit de Kunstkracht leerlijn theater. We ervaren verschillende lesvormen en oefeningen die in de leerlijn aan bod komen, zoals emotiespelen, geleide improvisatie en tableaus. Ook oefenen we met het maken van een scène met de drie W's, het bankje en een uitbeeldoefening. De training zorgt ervoor dat je, door het zelf actief te ervaren, de verschillende werkvormen en oefeningen die in de leerlijn verweven zijn meteen in de klas kunt toepassen.

Neem contact op met je cultuurcoach om de teamtraining in te plannen of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
1 bijeenkomst van 1,5 à 2 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

De teamtraining wordt in overleg met de school op locatie ingepland.

Elk schooljaar kun je een gratis eerste teamtraining in een discipline aanvragen bij Westland Cultuurweb. Wil je meer dan één training (van maximaal 2 uur) in dezelfde discipline? Dan zijn er kosten aan verbonden. Per aanvraag maken we een offerte op maat. Ter illustratie: een standaard extra training van 2 uur die al ontworpen is (bijv. een deel van een experttraining of een korte cursus) kost €175. Een training van 2 uur die nog ontworpen moet worden kost €225.

Kosten
0.00

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.