Cultuurweb aanbod

Deskundigheidsbevordering : Kunstkracht 10: teamtraining media

Maak kennis met de Kunstkracht 10 leerlijn media

In de teamtraining media maak je kennis met de basiselementen uit de Kunstkracht 10 leerlijn media. Deelnemers kiezen aan het begin van de training of ze willen werken aan fotografie of aan montage. De fotografiegroep gaat experimenteren met een camera door expres mislukte foto's te maken. Je verkent zo de impact van beweging, lichtinval, zoom, draaien etc. De montagegroep gaat met beschikbaar gesteld beeldmateriaal aan de slag om een video met muziek te monteren in Windows Movie Maker. Aan het eind delen we onze resultaten en evalueren we het leerproces.

Neem contact op met je cultuurcoach om de teamtraining in te plannen. Niet zeker wie je cultuurcoach is? Stuur een e-mail naar Ilona via irozenboom@westlandcultuurweb.nl.

Duur
1 bijeenkomst van 1,5 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor nascholingsactiviteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

De teamtraining wordt in overleg met de school op locatie ingepland.

Elk schooljaar kun je een gratis eerste teamtraining in een discipline aanvragen bij Westland Cultuurweb. Wil je meer dan één training (van maximaal 2 uur) in dezelfde discipline? Dan zijn er kosten aan verbonden. Per aanvraag maken we een offerte op maat. Ter illustratie: een standaard extra training van 2 uur die al ontworpen is (bijv. een deel van een experttraining of een korte cursus) kost €175. Een training van 2 uur die nog ontworpen moet worden kost €225.

Kosten
0.00

Contact
Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.