Kunstkundig

Teambreed : Kunstkracht-teamtraining: literatuur & filosofie

Maak kennis met de Kunstkracht leerlijn literatuur & filosofie

In de teamtraining literatuur & filosofie richten we ons op de basiselementen uit de Kunstkracht leerlijn literatuur & filosofie. We ervaren de drie hoofdlijnen uit de leerlijn: het zelf betekenis geven aan verhalen en gedichten door een creatieve verwerking, creatief schrijven en filosoferen. Na een schrijfopdracht lezen we een prentenboek voor waar we zelf betekenis aan geven. Over een volgend prentenboek voeren we een filosofisch gesprek. We maken kennis met de basisprincipes van filosoferen met kinderen en van creatief schrijven. We bedenken zelf een filosofische vraag voor in de klas.

Neem contact op met je cultuurcoach om de teamtraining in te plannen of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
1 bijeenkomst van 1,5 à 2 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

De teamtraining wordt in overleg met de school op locatie ingepland.

Elk schooljaar kun je een gratis eerste teamtraining in een discipline aanvragen bij Westland Cultuurweb. Wil je meer dan één training (van maximaal 2 uur) in dezelfde discipline? Dan zijn er kosten aan verbonden. Per aanvraag maken we een offerte op maat. Ter illustratie: een standaard extra training van 2 uur die al ontworpen is (bijv. een deel van een experttraining of een korte cursus) kost €175. Een training van 2 uur die nog ontworpen moet worden kost €225.

Kosten
0.00

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.