Kunstkundig

Teambreed : Kunstkracht-teamtraining: dans

Maak kennis met de Kunstkracht leerlijn dans

In de teamtraining dans maak je kennis met de basiselementen uit de Kunstkracht leerlijn dans. Aan bod komen de danselementen ritme, tijd, ruimte en kracht. We doen een spiegel-, ritme- en maakoefening. Kern van de training is het maken van een eigen choreografie, waar je na het verkennen van enkele dansstijlen (ballet, moderne dans, jazzdans en hiphop) in kleine groepjes aan gaat werken.

Neem contact op met je cultuurcoach om de teamtraining in te plannen of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
1 bijeenkomst van 1,5 à 2 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

De teamtraining wordt in overleg met de school op locatie ingepland.

Elk schooljaar kun je een gratis eerste teamtraining in een discipline aanvragen bij Westland Cultuurweb. Wil je meer dan één training (van maximaal 2 uur) in dezelfde discipline? Dan zijn er kosten aan verbonden. Per aanvraag maken we een offerte op maat. Ter illustratie: een standaard extra training van 2 uur die al ontworpen is (bijv. een deel van een experttraining of een korte cursus) kost €175. Een training van 2 uur die nog ontworpen moet worden kost €225.

Kosten
0.00

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.