Kwalitatief goede koormuziek van Middeleeuwen tot heden

Kamerkoor Couleur Vocale

Kamerkoor Couleur Vocale werd in mei 1984 opgericht. Het kamerkoor bood – en biedt nog steeds – mensen, die op hoger niveau willen zingen, hiertoe de gelegenheid. Het repertoire van het kamerkoor bestaat uit koormuziek van Middeleeuwen tot heden, zowel religieus als profaan, met of zonder instrumentale begeleiding in verschillende samenstellingen. De nadruk ligt op de romantische en hedendaagse koormuziek. Jaarlijks worden enkele concerten gegeven, waaronder in ieder geval een kerstconcert in een van de Westlandse dorpskernen.
De leden van het kamerkoor vormen een kleurrijk gezelschap. Voor goede stemmen is er altijd plaats. Er is momenteel ruimte bij alle stemmen: sopranen, alten, tenoren en bassen.
Het kamerkoor repeteert wekelijks op de donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het repetitielokaal van de zangkoren Deo Sacrum in De Leuningjes en staat onder leiding van Steven van Wieren.
Ben je toe aan een nieuwe muzikale uitdaging op vocaal gebied… ?
Bel, Schrijf, email of nog veel beter….: kom een keer kijken, luisteren en meezingen om de prettige sfeer en muzikale kwaliteit van ons kamerkoor te ervaren.

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Julianastraat 49
2685 BB Poeldijk

Mobiel: 06-28632552
tdevreede@planet.nl
http://www.deosacrum.nl

Actief in de volgende disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen cultuur educatieoverzicht of meld u aan.

Meld je aan voor:

CultuurCourant
Nieuwsbrief
Man Vrouw

Doelgroep

Docent / leerkracht
Kunst & cultuurliefhebber
Overige

 

Culturele organisatie
Gemeente / overheid