Heeft u plezier in fotografie, dan is DFG 's-Gravenzande de juiste vereniging.

Dia en Fotoclub 's-Gravenzande

DFG is een vereniging van enthousiaste amateurfotografen die wekelijks op de clubavond elkaars fotowerk of audiovisuele producties bekijken en bespreken. Hierbij wordt een gevarieerd jaarprogramma gevolgd waarin de fotografen uitgedaagd worden hun creativiteit te tonen en hun vaardigheden aan te scherpen.
Naast onze maandelijkse onderlinge competitie, de Foto van de Maand, neemt DFG in clubverband ook deel aan nationale en internationale fotowedstrijden georganiseerd door de Fotobond BNAFV (Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen) waarbij DFG is aangesloten en de FIAP (Féderation Internationale de l’Art Photographique).
Kennis over fototechniek, digitale fotobewerking en fotoafwerking is vanzelfsprekend bij onze leden aanwezig. Na afloop van de clubavonden is er ruimschoots de tijd om kennis uit te wisselen, adviezen te vragen of afspraken te maken om samen op stap te gaan.
Heeft u plezier in het fotograferen en wilt u deze hobby verder ontwikkelen, kom dan gerust een paar keer vrijblijvend op een clubavond kijken.

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Zandeveltplein 26
2692 AG 's-Gravenzande

Postadres
Secretaris fotoclub DFG, Wagenaarhof 25
2692 BJ S GRAVENZANDE

Mobiel: 0623014939
www.fotoclubdfg.nl

Actief in de volgende disciplines

Beeldend
Audiovisuele media

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.