Het Uitpluishuis verzorgt aantrekkelijk educatief lesmateriaal en workshops

Het Uitpluishuis

Het Uitpluishuis verzorgt educatief materiaal, waarbij het leren aantrekkelijker wordt en de creativiteit bij leerlingen wordt gestimuleerd. Naast dit educatief materiaal worden aanvullende diensten geleverd, zoals het verzorgen van lessen, instructies geven aan leerkrachten, inzetten van diverse media en het ondersteuning bieden bij projecten. Voor onderwijs op maat en persoonlijke aandacht kunnen basisscholen en scholen in het voortgezet onderwijs terecht bij Het Uitpluishuis.

Het Uitpluishuis verzorgt vakoverstijgende en uitdagende lessen, waarbij niet alleen op cognitief, maar ook op creatief, cultureel, maatschappelijk, intelligent, constructief en fysiek vlak wordt gewerkt.

Onderwijs is altijd nodig en aan verandering onderhevig. Mensen willen van nature graag leren en de maatschappelijke ontwikkelingen vragen steeds om andere leervormen en -strategie├źn. Het Uitpluishuis biedt diverse educatieve oplossingen, waarbij creativiteit, persoonlijke groei, kennis van de maatschappij en plezier in leren belangrijke speerpunten zijn.

Educatie

Het Uitpluishuis biedt de volgende lessen aan:

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Van der Trappenstraat 5
2675 TH Honselersdijk

Mobiel: 06-10309581
http://www.uitpluishuis.com

Actief in de volgende disciplines

Beeldende kunst
Audiovisuele media
Theater

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.