Kleinkunstig: creatief, uitdagend en vernieuwend!

Kleinkunstig

Kleinkunstig is in 2005 opgezet als aanbieder van workshops en voorstellingen. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van workshops en voorstellingen voor scholen. Persoonlijk contact, vakkundigheid en klantgerichtheid staan centraal bij ons. We werken met een team van jonge mensen elke dag weer aan de realisatie van uw evenement. Ons streven is elke keer opnieuw een mooi evenement te maken waarbij beleving en creativiteit centraal staan. Onze workshopdocenten zijn stuk voor stuk vakmensen. Met hen willen we de deelnemers uitdagen om hun eigen creativiteit te gebruiken. Dit komt terug in de evenementen die we organiseren, maar ook binnen onze organisatie komt deze visie naar voren.

Wij geloven dat jongeren oneindig veel creativiteit in zich hebben. Dit zien wij als belangrijk verborgen kapitaal welke wij zichtbaar willen maken, willen laten voeden en vieren.

Kleinkunstig wil dat jongeren door creatief te zijn bewust worden van hun eigen waarde en hun eigen kwaliteiten.

Kleinkunstig wil de wereld van kunst en cultuur aan jongeren tonen.

Kleinkunstig zoekt voortdurend naar originele, creatieve vormen om workshops en voorstellingen aan te bieden. Met onze docenten en artiesten blijven wij continu nieuwe ideeën ontwikkelen, waardoor ons aanbod steeds vernieuwend is.

Educatie

Kleinkunstig biedt de volgende lessen aan:

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Esdoornstraat 3
8021 WB Zwolle

VOLG ONS OP:

Actief in de volgende disciplines

Beeldend
Dans
Audiovisuele media
Literatuur & Filosofie
Muziek
Theater

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.