Gitaarles, solfège/theorie. Opleiding tot (beroeps-) muzikant

Vinnies Gittar School

(foto: Workshop Scott Henderson (USA) - opening VGS in 2010)


VGS is een kleinschalige, professionele gitaarschool. Jij, als (aankomend) muzikant, staat centraal. Ik coach je, in een inspirerende sfeer. Liefde voor muziek is mijn uitgangspunt.

Ik richt me op leerlingen bij wie muziek een belangrijke rol in hun leven speelt. Het gaat me om een actieve leshouding, je eigen doelen en je muzikale (innerlijke) proces. Sommigen bereiden zich voor tot beroepsmuzikant.

Ik ben afgestudeerd aan het conservatorium en geef ongeveer 15 uur per week les; de rest van de week studeer ik zelf (gitaar, compositie, optreden).

Ik vind het belangrijk dat je een voor jou goede leraar vindt. Een instrument goed leren spelen kost namelijk tijd, geduld, focus, energie en geld. Ik heb hierin geen zogenaamde 'dubbele agenda': ik onderhoud goede contacten met leraren uit de buurt en conservatoria.

Naast gitaarlessen geef ik ook een Solfège en Theorie cursus: dit opent je oren! en geeft je inzicht in 'wat je nu eigenlijk doet op je instrument'. In deze lessen zitten verschillende muzikanten (bassisten, drummers, dirigenten, gitaristen, vocalisten etc). Een must voor auditie bij een conservatorium.


Ik help je graag verder, als je vragen hebt.

Vincent Janse

Educatie

Vinnies Gittar School biedt de volgende lessen aan:

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Verdilaan 1
2671 VW Naaldwijk

Mobiel: 06-43051960
http://www.vinniesgittarschool.nl

VOLG ONS OP:

Actief in de volgende disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.