gemengd vierstemmig oratoriumkoor van algemene signatuur

Oratoriumkoor De Lier

Een of twee keer per jaar wordt, in samenwerking met een orkest en vocale solisten, een concert gegeven . Het repertoire is zeer gevarieerd en bestaat uit de grote(re) koorwerken van klassiek tot meer modern, van bekend tot onbekend. Afwisselend wordt het ene jaar een bekend werk uitgevoerd en het andere jaar een minder bekend of een modern of vernieuwend werk; het ene jaar een groot avondvullend muziekwerk en het andere jaar een programma van kleinere werken.
Het koor is er steeds weer in geslaagd om talentvolle dirigenten te contracteren onder wiens leiding op de wekelijkse repetitieavonden in een aangename sfeer gewerkt wordt aan het, waar mogelijk, verbeteren van de zangkwaliteit en het uitvoeringsniveau. Sinds
1 januari staat het koor onder leiding van Rob Meijer.
Wij repeteren dinsdagavond van 19:45 tot 22:00 uur.
Bij ons wordt u alles geleerd om mee te kunnen zingen. U krijgt stem- en klankvormingslessen. Prachtig toch. Bovendien krijgt u gratis veel lucht mee: u leert ademhalingstechniek waarbij u leert uw longen beter te benutten zodat u meer lucht beschikbaar hebt en u leert uw ademhaling beter te beheersen. Heel gezond dus.

Cursussen

Oratoriumkoor De Lier biedt de volgende lessen/workshops in de vrije tijd aan:

  • Muziek - Vocaal - Klassiek
Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Hoofdstraat 149
2678 CJ De Lier

Tel: 0152565183
http://www.oratoriumkoordelier.nl

Actief in de volgende disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.