Zelfstandig kunstenaar voor schilderijen, opdrachten, cursussen en workshops

Joop van Dijk - Art & Portraits

Joop van Dijk is een ervaren kunstenares die schilderijen maakt met veel passie en emotie. De kleurrijke werken nemen de kijker mee naar de wonderschone wereld die de onze is. Er worden vaak mensen afgebeeld die je aan het denken zetten. Ze maakt realistisch/impressionistische werken, uit zichzelf of in opdracht.

In februari 2014 is haar expositie "Wereldvrouwen" gelanceerd in de Hofboerderij in Wateringen. Deze expositie ging vergezeld van po√ętische teksten bij elk werk, geschreven door haar dochter Sarah Fee. N.a.v. deze expositie is er een boek samengesteld welke door belangstellenden kan worden nabesteld.

Naast het schilderen geeft zij een aantal dagdelen per week met veel plezier les in tekenen en schilderen aan volwassenen. Deze serie van 10 achtereenvolgende lessen start twee keer per jaar, in september en in januari.
Er kunnen ook tussentijds workshops worden georganiseerd voor familie/vrienden/collega's of kinderfeestjes.
De lessen worden gegeven bij JOOP aan de Kruidenlaan 53 in Wateringen. Workshops kunnen in overleg ook daar plaatsvinden of op locatie.

In 2016 heeft zij samen met een hiervoor speciaal opgerichte werkgroep de Open Atelierroute Wateringen en Kwintsheul georganiseerd. Dit is een tweejaarlijks evenement waarin kunstenaars in Wateringen en Kwintsheul hun ateliers open stellen voor het publiek. Deze expositie is vrij te bezoeken.

Joop exposeert met regelmaat tijdens atelierroutes, evenementen of op een specifieke lokatie.

Cursussen

Joop van Dijk - Art & Portraits biedt de volgende lessen/workshops in de vrije tijd aan:

  • Beeldend - Schilderen
  • Beeldend - Tekenen

Voor deze doelgroep(en):

  • Kinderen 6-12 jaar
  • Jongeren 12-18 jaar
  • Volwassenen >18 jaar
Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Waterpark 20
2291 AK Wateringen

Mobiel: 06-19851132
http://www.joopvandijk-art.com

Actief in de volgende disciplines

Beeldend

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.