Zangles voor (semi) professionals en amateurs

Esther van Es

Tijdens mijn studie Zang Lichte Muziek aan het Conservatorium van Rotterdam ben ik, naast het praktijkwerk als zangeres, gaan lesgeven. In mijn praktijk in Schipluiden geef ik priveles aan volwassenen en jeugd. Buiten mijn praktijk begeleid ik koren, geef ik workshops en bandcoaching. 7 jaar lang ben ik muzikaal en vocaal begeleider geweest aan de musicalschool van de Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam.

Als zangeres heb ik veel praktijk- en studio ervaring.
Zie www.esthervanes.com.

Mijn lessen zijn gevuld van kennis van methoden en technieken. O.a. werk ik vanuit de methoden Estille Voice Training, Complete Vocal Technique en Lichtenberger. Binnen deze methoden heb ik verscheidene cursussen gevolgd. Methoden zijn mooi en zeer handig. Toch, geen enkele methode is mij heilig. Ik werk vanuit de wens van de leerling, vanuit het moment en vanuit mijn inzicht.

In mijn praktijk komen mensen die pop, rock, musical, en jazz zingen. Er wordt gewerkt aan techniek, ontspanning, ademhaling, auditievoorbereiding en nog meer.
Met stemproblemen kun je ook bij mij terecht. Mocht het ook nog nodig zijn, dat iemand anders zijn/haar expertise gewenst is (KNO-arts, logopedie), dan kan ik ook daarbij helpen.

Ben je geinteresseerd, bel dan even.

Cursussen

Esther van Es biedt de volgende lessen/workshops in de vrije tijd aan:

  • Muziek - Vocaal - Lichte muziek
  • Muziek - Vocaal - Musical
  • Muziek - Vocaal - Popkoor

Voor deze doelgroep(en):

  • Volwassenen >18 jaar
Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Brugstraat 8
2636 CK Schipluiden

Locatie
Brugstraat Schipluiden 8
2636 CK De Lier

Mobiel: 06-27586684 / 015-3805126
http://www.esthervanes.blogspot.com

Actief in de volgende disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.